Date vânzător

Denumire: SC Plastteh SRL

Site: www.plastteh.ro

CUI: RO17097740

Nr. RC: J12/34/2005

Sediu social: STR. AUREL VLAICU, NR.186, HALA C2, 400581, CLUJ-NAPOCA, ROMANIA

TEL.: 0364-148940

FAX: 0364-149956

E-MAIL: office@plastteh.ro

IBAN: RO27 INGB 0000 9999 0248 1006, ING BANK

Valuta: RON

TVA: 19%

TVA: NEINCLUS

Termenii si conditiile de mai jos au valoare contractuala intre Vanzator si Client/Consumator. Se recomanda Clientului/Consumatorului citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Site-ul este proprietatea Vanzatorului, iar vizitarea acestuia sau achizitionarea de produse implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Vanzatorul isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara alta notificare.

Drepturi de autor

Intregul continut al Site-ului – imagini, fotografii, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Vanzatorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea, preluarea, copierea sau modificarea fara acordul Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus este interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Securitatea datelor personale

Regulamentul UE nr.2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanlor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

1.     Principii de protectie a datelor  

Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime ( prezentate la pct. 4)  Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;

 • Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
 • Procesarea datelor personale se va face într-o maniera legala, corecta si transparenta;
 • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
 • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
 • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor. 

2.     Datele personale

 • Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect).
 • Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc. 

3.     Colectarea datelor personale

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele:

 • Numele si datele de contact (Colectam numele si prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon si alte date de contact similare)
 • Colectam parolele, indiciile pentru parole si informatii de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului.
 • Colectam date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre.
 • Colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati si paginile web pe care le vizitati.
 • Colectam date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

4.     Scopul colectarii datelor personale

 • informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si/sau serviciile achizitionate;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS),  numai in cazul in care persoana vizata si-a exprimat in mod explicit acordul.
 • cercetare de piata, urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului clientului/cumparatorului.

De asemenea, SC PLASTTEH SRL poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata bunurilor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5.     Utilizarea datelor personale

 • vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.
 • vom pastra informatiile clientului pentru perioada in care contul sau este activ, pentru oricare din scopurile mentionate mai sus (pct. 4).
 • vom pastra inregistrarile convorbirilor telefonice pe o perioada de maxim 6 luni. 
 • accesul la datele personale este strict limitat personalului SC PLASTTEH SRL, asociatilor care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

Daca utilizatorii nu doresc divulgarea datelor personale acestor companii, acestia sunt rugati sa contacteze SC PLASTTEH SRL la adresa de email office@plastteh.ro

6.     Securitatea procesarii

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre SC PLASTTEH SRL la adresa de email office@plastteh.ro

7.     Accesul si rectificarea sau stergerea datelor personale

 • clientii au dreptul de a solicita in orice moment accesul la:  rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate.
 • pentru pastrarea datelor personale actualizate, recomandam utilizatorilor sa ne informeze despre orice schimbare sau discrepanta.

Pentru vizualizarea sau modificarea datelor personale sau pentru a obtine informatii legate de datele personale ( daca la solicitarea unui tert, am stocat sau am prelucrat oricare din datele dvs. cu caracter personal ),  va rugam contactati SC PLASTTEH SRL la adresa de email: office@plastteh.ro.

Cerere semnata si datata.

Abonarea la newsletter-ul nostru va ofera posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi promotii, servicii de fidelizare, acces la istoricul de comenzi, vouchere si oferte personalizate prin e-mail sau SMS.

Daca nu doriti sa primiti noutati si oferte promotionale din partea noastra sau considerati ca abonarea dvs. s-a realizat din greseala, puteti trimite un mesaj la office@plastteh.ro.
Odata ce v-ati exprimat dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketing direct.

Politica de vânzare on-line

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile ca urmare a schimbarii cursului de schimb valutar sau a altor situatii. Din momentul in care Vanzatorul a confirmat comanda Clientului, preturile nu mai pot fi schimbate.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (texte, imagini, prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Datorita ecranelor dispozitivelor electronice (PC, Laptop, Tableta, Telefon) si a setarilor acestora, va rugam sa retineti ca pot exista diferente de nuante intre culorile produselor expuse pe site şi produsele in sine.

Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de valuta initiala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

Reclamații

Va rugam ca inainte de folosire sa verificati toate produsele cumparate de posibile defecte si sa cititi cu atentie etichetele cu instructiuni de folosire care se regasesc la fiecare produs. Verificati produsele achizitionate de eventuale defecte vizibile. Reclamatiile primite dupa ce produsul a fost folosit nu se iau in considerare. Daca produsele cumparate prezinta defecte de fabricatie, returnati-le impreuna cu etichetele lor originale. Produsele cu defecte de fabricatie constatate de Vanzator vor fi inlocuite sau Clientului ii vor fi returnati banii pe produsele defecte.

Inainte de folosire cititi cu atentie etichetele produselor (cu instructiuni de folosire) si pastrati-le in eventualitatea unei reclamatii, dar si pentru a sti cum sa curatati si sa intretineti produsul pe viitor.

Litigii

Orice conflict aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispoziții finale

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra Site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta Site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.

Imaginile prezentate pe Site sunt cu titlu de prezentare. Ne straduim ca atat imaginile produselor cat si informatiile pe care vi le oferim sa fie clare si conforme cu realitatea. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. De asemenea, culorilor produselor pot sa difere in realitate fata de fotografiile de pe site, datorita setarilor monitorului Utilizatorului sau Clientului.

Vanzatorul nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari sau setari care nu sunt facute de administratorul site-ului.