Livrarea produselor

Pentru livrarea produselor comandate puteți opta între livrarea prin curier rapid sau prin personalul propriu al SC Plastteh SRL.

Prin curier rapid de obicei primiti comanda a doua zi dupa ce avem confirmarea telefonică a comenzii dumneavoastră. În cazul livrărilor efectuate în Cluj-Napoca, transportul comenzii dumneavoastră se poate face de personalul SC Plastteh SRL gratuit.

Pentru comenzi în care valoarea produselor este mai mare de 3000 de lei, asigurăm transportul gratuit.

Livrarea prin curier nu vă permite efectuarea probei de funcționare a produselor comandate, dar puteți avea certitudinea că acestea sunt noi și sigilate. Doar la livrarea efectuată de personalul propriu al SC Plastteh SRL sunteţi rugaţi să efectuaţi verificarea şi proba la primirea produselor în prezenta reprezentantului SC Plastteh SRL, astfel orice reclamaţie ulterioară în acest sens neputând fi luată în considerare. Livrarea făcându-se prin personalul propriu al SC Plastteh SRL, ulterior aceasta nu poate fi considerată comerţ la distanţă şi ca urmare nu beneficiaţi de dreptul de denunţare a contractului în termen de 10 zile, întrucât contractul se consideră realizat în momentul vânzării, produsele putând fi vizualizate, verificate şi acceptate personal ca şi corespunzătoare cu scopul şi nevoile dumneavoastră.

Plata în numerar la livrarea produsului

Comanda se achită la livrarea efectuată de către operatorul serviciului de curierat rapid sau personalului propriu, în funcţie de metoda de livrare aleasă și poate include pe lângă costul produselor comandate și cheltuielile de transport.

Plata prin transfer bancar

Dacă optaţi pentru plata prin transfer bancar atunci trebuie să ştiţi că aceasta se efectuează anticipat sau conform contractului încheiat între părți, comanda va fi procesata şi vă notificăm acest lucru telefonic sau prin e-mail privind livrarea comenzii. Aceasta metoda este recomandata de obicei persoanelor juridice, dar poate fi folosită cu succes şi de către persoanele fizice.