SC PLASTTEH S.R.L. este o societate care si-a inceput activitatea in 2005 si isi propune sa rezolve un capitol important din problemele de productie industriala. Cu o echipa tanara si experimentata, venim in sprijinul clientilor nostri cu o gama de produse si servicii menite sa le satisfaca nevoile, totodata tinand cont si de reducerea costurilor de intretinere si reparatii.

Societatea noastra comercializeaza o gama larga de produse, adresate in special sectorului industrial dar si agricol, si reprezentam in Romania mai multe firme de renume precum Codex Slovenia, producator de rulmenti si elemente de transmisie a puterii, suntem unici importatori si distribuitori pentru Tungaloy Japonia, companie care face parte din concernul IMC Grup si este producator de placute amovibile si supoti aferenti acestora pentru operatiile de strunjire, frezare, gaurire, etc. Deasemenea ne place sa spunem ca la noi clienti gasesc cea mai variata gama de scule si unelte de mana si scule electrice reprezentand mai multi producatori europeni de top din domeniu: Link Italia si Cromwell Anglia.


Din anul 2014 urmarind nevoile clientilor nostri, suntem reprezentantii ai producatorului spaniol de plastice tehnice Traid Villarroya cu peste 16 fabrici de productie in Spania, iar din 2016 reprezentanti Rochling Germania si Ensinger Germania si oferim poliamida, teflon, textolit, polipropilena si multe altele sub forma de bara, placa si bucsa.
Principalele servicii oferite, in special prelucratorilor de material lemnos si al producatorilor de mobila, sunt replacarea si ascutirea panzelor circulare din carburi metalice, lucru pe care il realizam in atelierul propiu. Totodata asiguram debitarea placilor din plastic la dimensiunea ceruta de client.

Bazandu-ne pe rapiditatea si seriozitatea cu care sunt tratati clientii nostri credem ca societatea noastra poate veni in sprijinul tuturor marilor probleme ivite in procesele de productie.

Pentru mai multe detalii legate de gama de produse si servicii va rugam sa vizitati site-ul nostru.