SC PLASTTEH S.R.L. este o societate care si-a inceput activitatea in 2005 si isi propune sa rezolve un capitol important din problemele de productie industriala. Cu o echipa tanara si experimentata, venim in sprijinul clientilor nostri cu o gama de produse si servicii menite sa le satisfaca nevoile, totodata tinand cont si de reducerea costurilor de intretinere si reparatii.

Suntem reprezentantii ai producatorilor de plastice tehnice Rochling Germania, Ensinger Germania si Traid Villarroya si oferim poliamida, teflon, textolit, polipropilena si multe altele sub forma de bara, placa si bucsa.

Suntem distribuitori pentru Tungaloy Japonia, companie care face parte din concernul IMC Grup si este producator de placute amovibile si supoti aferenti acestora pentru operatiile de strunjire, frezare, gaurire, etc.

Deasemenea, ne place sa spunem ca la noi clienti gasesc cea mai variata gama de scule si unelte de mana si scule electrice reprezentand mai multi producatori europeni de top din domeniu: Link Italia si Cromwell Anglia.

Pentru mai multe detalii legate de gama de produse si servicii va rugam sa vizitati site-ul nostru.

Echipa SC Plastteh SRL