Nu aveti niciun produs in cos.

Andreea Raicu ii imbraca pe indragostiti!

Andreea Raicu lanseaza seria de tricouri “In the Mood for Love” din colectia Tssshirt! Dedicate Zilei Indragostitilor, tricourile sunt inscripionate cu diferite mesaje de dragoste prin intermediul carora cei care le poarta pot sa-si exprime sentimentele intr-un mod inedit.

Andreea Raicu lanseaza seria de tricouri “In the Mood for Love” din colectia Tssshirt! Dedicate Zilei Indragostitilor, tricourile sunt inscripionate cu diferite mesaje de dragoste prin intermediul carora cei care le poarta pot sa-si exprime sentimentele intr-un mod inedit.

“Pentru mine orice sarbatoare e importanta! Nu imi place sa le las sa treaca neobservate pentru ca e ca si cum as rata un prilej de a ma bucura. Astfel am decis sa sarbatoresc Ziua Indragostitilor – fie ca vorbim de Valentine’s Day, fie ca vorbim de Dragobete – printr-o serie noua de tricouri!

Imi sunt foarte dragi pentru ca m-am implicat in toate etapele de productie – de la alegerea celor cinci mesaje care sunt inscriptionate pana la grafica si design-ul tricourilor – si sper ca cei care le vor imbraca sa se bucure din plin de ele! Sunt vesele si pline de optimism exact asa cum e un om indragostit! Daca era nevoie de o <> pentru cei care iubesc, ei bine, iata ca am facut-o si pe asta!

De altfel, unul dintre tricouri poate fi personalizat chiar de cei care il poarta: are imprimat un “lovometru” – un barometru al dragostei – pe care fiecare isi poate bifa singur, cu un marker pe care il primeste cadou odata cu tricoul, numarul de fluturi pe care ii simte in stomac!

Seria “In the Mood for Love” face parte din colectia de tricouri Tssshirt by Andreea Raicu, lansata in 2008. An de an ea a reinventat clasicul tricou alb – una dintre piesele de rezistenta din garderoba ei – si, printr-o grafica inedita si vesela, l-a transformat intr-un prieten de nadejde al femeilor care stiu ca nu ai nevoie de artificii ca sa stralucesti, ci doar de o tinuta in care sa te simti bine.

Grafica noilor modele este semnata de designerul Ancuta Sarca, proaspata absolventa a Universitatii de Arta si Design din Cluj Napoca, premiata de redactia revistei online www.andreearaicu.ro pentru colectia sa de absolvire, Getto Superstar. Ancuta Sarca a terminat Liceul de arta din Satu Mare, apoi Universitatea de Arta si Design din Cluj Napoca. In anul 2012 a avut ocazia de a lucra ca freelance designer pentru un mic brand de haine londonez pentru care a facut schite si schite tehnice. A obtinut apoi o bursa de studiu in Lituania, unde a petrecut 5 luni la Facultatea de Moda din Vilnius, axandu-si pregatirea pe partea tehnica a unei colectii.

Post Comments (1)

Joe Blogs

This is the first comment. It can be edited, deleted or set to unapproved so it is not displayed. This can be done in the admin panel.

Trimitere Comentariu

  • Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii